Cum cumpar?

optimum-medical.ro / Cum cumpar?
Cum cumpar?2017-04-10T10:57:12+00:00

Cum cumpar

Exista trei moduri prin care puteti plasa o comanda catre Optimum Medical:

1. Online urmand pasii enumerati in continuare
2. Telefonic apeland numarul de telefon 0751 513 563
3. Direct pe adresa de email: contact@optimum-medical.ro

Comanda online

Navigarea prin portofoliul online de produse este simpla si se poate face prin accesarea si parcurgerea link-ului „Categorii Produse” din meniul principal.

In cazul in care nu ati reusit sa identificati produsul dorit puteti cauta produsul folosind optiunea „Cauta produse…” situat in partea de sus a ecranului …

… sau aveti posibilitatea de a transmite consultantilor nostri o cerere de oferta accesand formularul „Solicita Oferta” din partea dreapta a ecranului.

Veti ajunge pe pagina de „Cerere Oferta” unde puteti completa datele solicitate inclusiv lista de produse pentru care solicitati oferta.

In pagina produsului puteti verifica toate informatiile despre caracteristicile acestuia inclusiv pretul. Informatiile despre disponibilitatea stoc si termenul de livrare estimativ vor fi comunicate dupa confirmarea comenzii.

Cosul de cumparaturi

Odata reperat articolul care va intereseaza, il puteti adauga in cosul de cumparaturi printr-un click pe butonul “Adauga in cos” direct din lista de produse:

De asemenea puteti adauga cantitatea dorita.

Dar si optiunile dorite:

Repetati acesti pasi pana cand veti adauga in cos toate produsele dorite.

Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei

[x] plasate pe fiecare rand sau sa modificati cantitatea dorita.

Actualizati informatiile prin accesarea butonului „Actualizeaza cos” si continuati finalizarea comenzii prin accesarea butonului „Finalizare comanda”.

Finalizare comanda

Pentru „Finalizare comanda” completati Detalii de Facturare pentu emiterea facturii, si bifati optiunea Livrati la o alta adresa? completand campurile aferente doar in cazul in care adresa de livrare nu corespunde cu adresa de facturare.

Atentie: in cazul in care sunteti un client existent si nu sunteti logat dati click pentru autentificare:

In cazul in care nu aveti cont sau sunteti la prima comanda bifati optiunea „Creati un cont” si introduceti parola contului dumneavoastra.

Livrare, modalitate de plata, termeni si conditii

Pentru finalizarea comenzii si transmiterea acesteia catre procesare, selectati modalitatea de livrare, conditiile de plata si confirmati acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile comerciale Optimum Medical.

Procesarea comenzii si livrarea produselor

a. Dupa plasarea comenzii veti primi un email cu sumarul comenzii dumneavoastra (acest email nu constituie confirmarea comenzii dumneavoastra).

b. In cel mai scurt timp veti primi confirmarea comenzii pe email sau veti fi contactat de un reprezentant pentru clarificari legate de: disponibilitate stoc, termen de livrare sau valabilitate pret (in functie de variatia cursului valutar).

Momentul confirmarii si finalizarii comenzii dumneavoastra constituie incheierea contractului la distantă (vezi “Termeni si Conditii”) si demararea livrarii, conform conditiilor de plata si de livrare stabilite anterior.

0

Your Cart