Administrare substante

Administrare substante precum ace spinale, branule, microperfuzoare, perfuzoare ac metalic, perfuzoare ac plastic, ets

Ace spinale folosite pentru punctii si anestezii in coloana vertebrala. Design ergonomic ce ofera siguranta la prinderea acului, inclusiv in situatia in care manusile sterile sunt ude. Sistem de prindere eliptic prevazut cu 3 elemente pentru fixare impotriva rotirii accidentale si pentru o mai buna aderenta. Ambou transparent pentru vizalizarea rapida a LCR sau a sangelui in caz de functionare gresita. Prisma pentru vizualizare rapida a LCR este incorporata in sistemul de prindere. Capat din plastic colorat conform standard ISO al culorilor. Material: otel inoxidabil chirurgical. Ambalare: 25 buc / cutie. Sterilizat cu etilen oxid. Ambalate individual. Marcaj CE. Respecta codul international de culoare si standardele ISO 6009.

Catetere intravenoase de unică folosinta destinate pentru a oferi acces la sistemul vascular periferic. Proiectate si realizate cu dublu varf conic format si siliconat, oferind rezistenta mai mica in timpul insertiei, fiind atraumatic pentru pacient. Concepute pentru administrarea pacientului pe cale intravenoasa de substante anestezice, lichide multiple si medicamente perfuzabile. Aripile faciliteaza prindere si fixarea ulterioară a canulei. Branulele sunt confectionate din poliuretan (PTFE), fiind biocompatibile astfel minimizează riscul de tromboflebita si reactii alergice. Capacul este special conceput pe partea de sus pentru a preveni contaminarea cand robinetul nu este in uz. Risc minim de obstructie a lumenului, lumenul fiind flexibil, rezistent la manevre repetate de indoire. Respecta codul international de culoare si standardele ISO. Sterilizare cu etilen oxid. Marcaj CE.

Perfuzoarele sunt folosite pentru administrarea intravenoasa de fluide perfuzabile, gravitationale si sub presiune. Ajustare rapida si exacta a ritmului de infuzie prin dispozitiv tip roller care sa permita formarea picaturilor. Ajustare rapida si exacta a ritmului de infuzie prin dispozitiv tip roller care sa permita formarea picaturilor cu un debit constant.

Microperfuzoarele sunt utilizate pentru injectii, perfuzii sau transfuzii de scurta durata (“fluturasi”). Se folosesc in combinație cu set de transfuzie, set de perfuzie sau seringi pentru injectii intravenoase cu ac hipodermic pentru organismul uman. Sunt realizate astfel incat sa se poata fixa cat mai usor pe structurile anatomice. Aripi in relief in marime si forma perfecta care permit manevrarea sigura in timpul punctiei.