Ace si seringi

Ace si seringi folosite pentru administrarea de sustante injectabile, pentru prelevarea de probe sau pentru transfer de fluide.

Ace medicale precum ace seringa, ace amniocenteza, ace anestezie si ace spinale. Ace medicale concepute pentru a asigura maximul de confort si fiabilitate. Sunt usor de utilizat, sterilizat cu etilen oxid si ambalate individual. Ace seringa recomadate pentru injectii intradermice, subcutanate, intramusculare, intravenoase dar si pentru aspiratii.

Proiectate pentru a se potrivi in orice tip de varf seringa (luer-lock, luer-slip, excentric si catheter tip). Sunt concepute pentru a asigura maximul de confort si fiabilitate. Acele au pereti subtiri si lumen larg ce favorizeaza debitul in timpul utilizarii pentru a reduce durerea si a oferi o injectie rapida si usoara. Acul se compune din: suport ac, tub de ac (canula) si protector tub de ac. Suprafata acului este extrem de neteda si siliconata.

Bizoul acului este ascutit in trei planuri iar peretele acului este subtire. Canula acului este confectionata din otel Crom-Nichel inoxidabil (biocompatibil) iar suportul acului este confectionat din polipropilena. Acele se pot monta atat pe seringi cu con Luer Slip cat si pe seringi cu Luer Lock (cu blocare/filet). Acul patrunde in tesuturi prin indepartarea acestora si nu prin taierea lor.

Usor de utilizat. Acele spinale sunt folosite pentru punctii si anestezii in coloana vertebrala. Design ergonomic ce ofera siguranta la prinderea acului, inclusiv in situatia in care manusile sterile sunt ude. Sistem de prindere eliptic prevazut cu 3 elemente pentru fixare impotriva rotirii accidentale si pentru o mai buna aderenta.

Acele medicale sunt sterilizat cu etilen oxid. Ambalate individual. Marcaj CE. Respecta codul international de culoare si standardele ISO 6009.

Seringi de unica folosinta pentru uz medical, luer-lock si luer-slip, cu ac sau fara ac, cu piston de cauciuc si fara piston de cauciuc. Nu contin latex, ambalate individual, material polipropilena, culoare transparenta. Sunt destinate a fi utilizate pentru administrarea de soluții injectabile, prelevare a probelor sau in alte domenii in care sunt folosite pentru transfer de fluide sau gaze. Volum: 1ml, 2ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 50ml, 100ml. Hub: Luer Lock, Luer Slip, Catheter tip. Metoda de sterilizare: etilen oxid EO. Pachetul de seringi este format din folie transparentă si hartie. Sistemul Peel-back permite blister-ului a fi deschis fara ruperea hartiei sau producerea de fibre. Seringile sunt perfect etanse pentru o dozare lina si uniforma a fluidului. Marcaje: CE, ISO 7886, ISO 7864. Termen de valabilitate 5 ani.